Wanneer u zich verplaatst, is een van de taken die de meeste tijd kosten en het meeste geduld vereisen het inpakken van al uw spullen en het op tijd doen voor wanneer de bewegende vrachtwagen arriveert. Om je op weg te helpen, hebben we enkele handleidingen opgesteld om je huis in te pakken, zodat de dingen die je moet doen niet zo overweldigend aanvoelen.

Hoe en waar te beginnen met het inpakken van uw huis

Verhuizen is stressvol en zo overweldigend, en een deel van de stress heeft te maken met het inpakken van het hele huis. In het begin lijkt het misschien onmogelijk. Maar met handige tips en suggesties is inpakken een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat je georganiseerd bent en weet wat je moet doen voordat je de eerste doos inpakt.

Lijst

Maak een verpakkingsvoorraadlijst

Wanneer u verhuist of verhuist, begint u met een goede paklijst om ervoor te zorgen dat uw huishoudelijke goederen zonder krassen op uw nieuwe bestemming aankomen, zodat u de juiste inpak- en verhuisbenodigdheden koopt.

Alles over verhuisdozen

Verhuisdozen zijn over het algemeen van hetzelfde gewicht en dezelfde kwaliteit als gewone verzenddozen, tenzij u iets koopt dat is gemaakt van dikker karton voor een zwaardere verpakking. Dus de vraag die de meeste mensen hebben is, moet ik verhuisdozen kopen of een beetje gebruikt in supermarkten of vrienden vinden die net zijn verhuisd?

Kan ik inpakken met gebruikte dozen?

Met de meesten van ons die nu onze centen knijpen, helpt het vinden van manieren om te besparen op verplaatsingskosten niet alleen geld in onze portefeuilles te houden, maar kan het ook de planeet helpen door verpakkingsmateriaal te hergebruiken en afval te verminderen. Gebruikte dozen zijn zeker een optie, je moet gewoon weten waar je ze kunt vinden (en gratis krijgen!) En wat je wel en niet moet doen.

 

Wat niet inpakken en verplaatsen

Ontdek voordat u gaat inpakken wat u niet moet inpakken, of in ieder geval waar u voorzichtig mee moet zijn bij het inpakken. Er zijn dingen die een speciale behandeling vereisen, artikelen die verhuisbedrijven niet verplaatsen als ze niet goed zijn voorbereid.

Dingen verwijderen die u niet hoeft te verplaatsen

Het voordeel van verhuizen is dat het je dwingt om het huis schoon te vegen en items te verwijderen die je niet langer gebruikt of nodig hebt. De eerste plaats om te beginnen is om te bepalen wat te verkopen, hetzij online of door een garage sale te hosten, en wat weg te geven.

Wat is een Essentials Box & Hoe pak je er een in

Voordat u verhuist of verhuist, moet iedereen een doos met benodigdheden voorbereiden, een doos met items die u nodig hebt voor uw laatste paar nachten voordat u verhuist en de eerste paar nachten in uw nieuwe huis.

Snelle en eenvoudige verpakkingstips

Als u slechts tijd hebt voor één verpakkingsgids, leest u deze omdat het tips geeft waar u misschien nog nooit aan gedacht hebt. Gebruik het dus om uw verpakking snel en gemakkelijk te maken.

Paklijst

Verpakkingstips van de professionals

Wanneer u inpakt voor een verhuizing, wilt u zich misschien afvragen of u het zelf moet inpakken of professionals inhuren om het voor u te doen. In veel van onze bewegingen hebben we nooit professionals gebruikt om onze spullen in te pakken; voor mij gaat het altijd om geld besparen.