Ieder jaar zijn er heel wat mensen die ervoor kiezen om hun huis leeg te maken. Wellicht wil je heel jouw woning leeghalen of misschien moet het wel ontruimd worden. Je kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan, echter neemt dit een hele hoop werk met zich mee. Het is dan ook veel verstandig om een professioneel bedrijf in te schakelen voor het leegruimen van een woning. Hieronder laten wij je meer zien over onze huis leegmaak en opruimdienst, zo weet je wat je te wachten staat. Meer informatie op www.opruimingsdienst.be/huis-leegmaken

Een volledige leegmaak service

Wij staan bekend om onze volledige leegmaak service. Hier doelen wij op het feit dat wij jouw huis, zolder of kelder geheel kunnen ontruimen. Bij deze service is niet inbegrepen de schoonmaakwerkzaamheden, het gaat echt alleen om het weghalen van de spullen in de woning. Dankzij onze service zal je op een eenvoudige manier jouw huis volledig kunnen ruimen. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om het bijvoorbeeld te verkopen.

Het opruimen van de inboedel

Bij het opruimen en het leegmaken van de inboedel komt aardig wat werk bij kijken, meer dan je in eerste instantie zou denken. Dit is dan ook de reden dat wij altijd aanraden om hier een professional voor in te schakelen. Zo zijn wij onder andere in staat om grote meubels te verplaatsen met behulp van een verhuislift. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om jouw woning geheel leeg te ruimen. Ook kunnen wij zorgen voor een grote container voor het weggooien van bepaalde producten. Wij staan bekend om onze discrete. Wij begrijpen maar al te goed dat je niet graag wilt hebben dat iedereen in de straat kan zien wat er bij jou allemaal te halen valt. Dit is dan ook de reden dat wij altijd voorzichtig omgaan met de spullen en dat wij op een discrete manier te werk gaan.

Kosten voor een huis laten leeghalen

Als je de kosten voor het leeghalen van een huis wilt weten is het handig om een offerte aan te vragen. Dit raden wij aan door het feit dat er verschillende factoren zullen komen kijken voor het berekenen van de kosten. Enkele factoren die van belang zijn bij het berekenen van de prijs zijn:

  • Welk type huis / gebouw is het?
  • Hoe lang duurt het om vloerbedekkingen schoon te maken / verwijderen / weg te gooien?
  • Is het gebouw gemakkelijk toegankelijk?
  • Moeten we een container leveren?

Maak vandaag nog een afspraak om jouw woning te laten ontruimen en leeg te laten halen. Door te kiezen voor onze dienst weet je zeker dat je zelf nergens meer naar iets hoeft om te kijken. Ook zal je niet meer te maken krijgen met emotionele betrokkenheid bij het ontruimen zelf. Wij gaan altijd weer voor jou aan de slag om jouw woning zo efficiënt en zo snel mogelijk leeg te ruimen. Voor je het weet is jouw woning geheel leeggeruimd.