Schneider Electric

Als wereldwijd specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industrie & machinebouw, niet-residentiële gebouwen, datacenters & netwerken alsmede in de residentiële sector. De focus van Schneider Electric ligt op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. In 2013 hebben ruim 150.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van 23,6 miljard euro. Onder het motto ‘make the most of your energy’ helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.

Onze visie
Wij zien een wereld waarin wij meer doen met minder! Wij zien een wereld met 4 megatrends:

  • Energie vormt een grote uitdaging voor onze planeet
  • De opkomst van nieuwe economieën is een kans voor onze generatie
  • Alles verbonden overal en altijd
  • Wereldwijd willen mensen alleen de eenvoudigste en beste oplossingen

Onze missie
Wij helpen mensen het beste uit hun energie te halen. ‘Make the most of your energy’. Dit doen wij door:

het bieden van geïntegreerde oplossingen
producten te bieden die zorgen voor veilige en betrouwbare energie
producten te bieden die bijdragen aan energie-efficiency
Onze belofte
Wij willen dat al onze producten en oplossingen groen, productief, veilig, betrouwbaar en efficiënt zijn.

Onze commitment
Duurzame ontwikkeling: doen wat we zeggen.

Schneider Electric neemt zijn verantwoordelijkheid en zorgt voor de groenste producten en fabrieken in onze markt. Gezondheid en diversiteit zijn daarbij prioriteiten. Daarnaast helpt Schneider Electric bevolking in noodsituaties. De afgelopen 3 jaar zijn € 5,8 miljoen aan producten & installaties aan instanties gedoneerd.

Wij sponsoren het eerste ‘zero-emission’ onderzoeksstation in Antarctica. Schneider Electric heeft een partnerschap met de International Polar Foundation. Schneider Electric levert oplossingen voor energiedistributie, gebouwmanagement en besturing voor het onderzoeksstation ‘Princess Elisabeth’.