Home2019-09-12T09:19:21+00:00

 WELKOM BIJ

 CLEANER CAR CONTRACTS VERPAKKERS EN VERHUIZERS

 PROFESSIONELE SERVICE MET KWALITEIT EN KLANTTEVREDENHEID

Ontvang een gratis offerte online!

Probleemloos

De grootste en meest bekroonde
verhuizer ter wereld

Grootste verhuizer van huishoudelijke goederen in het land erkend door “Limca Book of Records” Meer informatie op verhuizingen-vandenreyt.be

Neem contact met ons op

Feiten, dat maakt ons toonaangevend

Verpakkers En Verhuizers

35+ jaar vertrouwen

100+ takken

40+ internationale partners

ONZE USP’s

We zijn er trots op overal bekend te zijn vanwege onze innovatieve en unieke USP’s, die een effectieve oplossing zijn voor alle bewegende behoeften van de klanten en ons tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van “verpakken en verplaatsen” hebben gemaakt.

Vraag nu een gratis offerte aan

Tevreden klanten

Getuigenissen

Barbara T. Parrott

“Uw team heeft alle items zeer zorgvuldig en zorgvuldig verpakt en veilig naar de bestemming vervoerd. De uitstekende service die uw bedrijf verleent bij het vervoeren van mijn goederen is het vermelden waard.”

Melvin C. Bryant

“Volledig tevreden met de tijdige levering van mijn huishoudelijke goederen en auto door uw team. Ik waardeer de efficiënte, probleemloze en tijdige services die door u en uw team worden geleverd.”

Suzanne H. Miller

“Uw medewerkers waren buitengewoon hartelijk en behulpzaam, behalve snel te zijn in het beantwoorden van al mijn vragen. Bedankt voor de uitstekende inpak-, laad-, transport- en uitpakservices die door uw team probleemloos worden geleverd.”

Vraag een gratis offerte aan

Plaats uw korte vereisten door een eenvoudig offerteaanvraagformulier in te vullen. Ontvang direct oproepen en aanbiedingen van maximaal drie serviceproviders in minder dan 15 minuten, tijdens werkuren.

Bereik ons

Nieuwste van blog

6 Tips Voor Een Gemakkelijke Verplaatsing

By |september 10th, 2019|Categories: Tips|

Laten we eerlijk zijn: tenzij je een minimalist bent, is verhuizen een van de grootste huishoudelijke taken die er zijn en het kan enorm overweldigend zijn. Maar als je een voorsprong kunt krijgen en georganiseerd kunt blijven, moet je dit mammoetproces ongeschonden doorstaan ​​en klaar zijn om van je nieuwe verblijf te genieten. Hier zijn 21 tips om dagroos te voorkomen.

1 Krijg vroeg georganiseerd

Laat niets tot het laatste moment achter. Tenzij je moet inpakken en haastig vertrekken, is de kans groot dat je tussen de 30 en 60 dagen hebt om een ​​plan te maken en ervoor te zorgen dat de verhuisdag soepel verloopt. Maak een aftellijst en specificeer alles wat u nodig hebt om week per week te bereiken.

Strategie verplaatsen

2 Bepaal uw verplaatsingsstrategie

Hoe ga je op verhuisdag van punt A naar punt B komen? Voor kortere bewegingen moet je een paar hele leuke vrienden met vrachtwagens verzamelen of overwegen om een ​​vrachtwagen voor de dag te huren. Als je een groot gezin hebt om te verhuizen of als je een lange afstand gaat verhuizen, zul je verhuisbedrijven willen prijzen.

3 Houd uw verhuizers op de hoogte

Dozen zijn één ding, maar als je de grote, zware dingen te pakken krijgt, is het belangrijk om je verhuizers te laten weten wat ze kunnen verwachten. “Communiceer met uw verhuisbedrijf en leg alle vereisten en verwachtingen uit voordat u boekt”, adviseert Andrew Ludzeneks, oprichter en huidige president van iMove Canada Ltd. “Uw verhuizer moet op de hoogte zijn van al die kleine details om uw totale verhuizing te schatten tijd en kosten, en beschikken over de juiste apparatuur. ” Dat omvat het informeren van het bedrijf over items met overgewicht (d.w.z. een piano of koelkast), toegangsbeperkingen (kleine lift, alleen lopen, smalle oprit) en of u hulp nodig hebt bij demontage of montage van meubels.

Juiste

4 Kies het juiste transport

Als u een korte afstand verplaatst, kunt u mogelijk wegkomen door meer dan één reis te maken. Maar als je die luxe niet hebt, moet je ervoor zorgen dat je de juiste maat vrachtwagen hebt om je spullen in één keer in te pakken. “Het kiezen van de juiste maat is met name belangrijk wanneer u verder weg gaat, omdat meerdere ritten een probleem kunnen zijn”, zegt Andrew, die de volgende richtlijnen aanbeveelt bij het bepalen van de grootte van uw vrachtwagen:

• Over het algemeen past de inhoud van de appartementen voor een vrijgezel en een slaapkamer in een 16 ‘kubuswagen die verkrijgbaar is bij uw lokale verhuurbedrijf.
• Twee tot drie volledig ingerichte slaapkamers hebben een 24’-26 ‘vrachtwagen nodig om ervoor te zorgen dat uw verhuizing in één lading wordt voltooid.
• De inhoud van de meeste huizen kan worden verplaatst in dezelfde 24 ‘vrachtwagen met één of twee ritten.

5 Grijp de kans om te zuiveren

Verhuizen is een geweldige kans om je spullen te ordenen en items te verwijderen die je niet meer gebruikt. Als de tijd van het jaar het toelaat, houdt u een tuinverkoop. Of neem de tijd om zacht gedragen kleding te sorteren en te doneren aan Goodwill, meubels te koop te zetten op een site zoals craigslist.org, oude tijdschriften en catalogi te recyclen en oude documenten te versnipperen.

Vervoer

6 Stel een verpakking samen

Als er meer dan één persoon aan het inpakken is, blijf dan georganiseerd door een systeem op te zetten. Zorg voor lege inventarisbladen zodat één persoon elk gebied of elke kamer kan aanpakken. Bewapen elke verpakking met een pen, zwarte stift en verpakkingsmateriaal, zoals kranten, een verpakkingstape en dozen

Een Beginnersgids Voor Het Inpakken Van Uw Huis Voor Een Huishoudelijke Verhuizing

By |augustus 25th, 2019|Categories: Tips Voor Het Verpakken|

Wanneer u zich verplaatst, is een van de taken die de meeste tijd kosten en het meeste geduld vereisen het inpakken van al uw spullen en het op tijd doen voor wanneer de bewegende vrachtwagen arriveert. Om je op weg te helpen, hebben we enkele handleidingen opgesteld om je huis in te pakken, zodat de dingen die je moet doen niet zo overweldigend aanvoelen.

Hoe en waar te beginnen met het inpakken van uw huis

Verhuizen is stressvol en zo overweldigend, en een deel van de stress heeft te maken met het inpakken van het hele huis. In het begin lijkt het misschien onmogelijk. Maar met handige tips en suggesties is inpakken een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat je georganiseerd bent en weet wat je moet doen voordat je de eerste doos inpakt.

Lijst

Maak een verpakkingsvoorraadlijst

Wanneer u verhuist of verhuist, begint u met een goede paklijst om ervoor te zorgen dat uw huishoudelijke goederen zonder krassen op uw nieuwe bestemming aankomen, zodat u de juiste inpak- en verhuisbenodigdheden koopt.

Alles over verhuisdozen

Verhuisdozen zijn over het algemeen van hetzelfde gewicht en dezelfde kwaliteit als gewone verzenddozen, tenzij u iets koopt dat is gemaakt van dikker karton voor een zwaardere verpakking. Dus de vraag die de meeste mensen hebben is, moet ik verhuisdozen kopen of een beetje gebruikt in supermarkten of vrienden vinden die net zijn verhuisd?

Kan ik inpakken met gebruikte dozen?

Met de meesten van ons die nu onze centen knijpen, helpt het vinden van manieren om te besparen op verplaatsingskosten niet alleen geld in onze portefeuilles te houden, maar kan het ook de planeet helpen door verpakkingsmateriaal te hergebruiken en afval te verminderen. Gebruikte dozen zijn zeker een optie, je moet gewoon weten waar je ze kunt vinden (en gratis krijgen!) En wat je wel en niet moet doen.

 

Wat niet inpakken en verplaatsen

Ontdek voordat u gaat inpakken wat u niet moet inpakken, of in ieder geval waar u voorzichtig mee moet zijn bij het inpakken. Er zijn dingen die een speciale behandeling vereisen, artikelen die verhuisbedrijven niet verplaatsen als ze niet goed zijn voorbereid.

Dingen verwijderen die u niet hoeft te verplaatsen

Het voordeel van verhuizen is dat het je dwingt om het huis schoon te vegen en items te verwijderen die je niet langer gebruikt of nodig hebt. De eerste plaats om te beginnen is om te bepalen wat te verkopen, hetzij online of door een garage sale te hosten, en wat weg te geven.

Wat is een Essentials Box & Hoe pak je er een in

Voordat u verhuist of verhuist, moet iedereen een doos met benodigdheden voorbereiden, een doos met items die u nodig hebt voor uw laatste paar nachten voordat u verhuist en de eerste paar nachten in uw nieuwe huis.

Snelle en eenvoudige verpakkingstips

Als u slechts tijd hebt voor één verpakkingsgids, leest u deze omdat het tips geeft waar u misschien nog nooit aan gedacht hebt. Gebruik het dus om uw verpakking snel en gemakkelijk te maken.

Paklijst

Verpakkingstips van de professionals

Wanneer u inpakt voor een verhuizing, wilt u zich misschien afvragen of u het zelf moet inpakken of professionals inhuren om het voor u te doen. In veel van onze bewegingen hebben we nooit professionals gebruikt om onze spullen in te pakken; voor mij gaat het altijd om geld besparen.

Tips Voor Het Inhuren Van Kwaliteitsverhuizers

By |augustus 16th, 2019|Categories: Huurproces|

1. Bewegende inventaris

Een gerenommeerd verhuisbedrijf inventariseert al uw bezittingen en bepaalt de omvang en het gewicht van uw verhuizing. De schatter moet grondig zijn en al uw opslagplaatsen controleren, zoals kasten, laden, garages en boekenkasten. Een groot deel van de prijs van de verhuizer is gebaseerd op het gewicht van uw spullen en de ruimte die uw goederen in beslag nemen in de vrachtwagen. Zorg ervoor dat u deze schatting begrijpt en dat deze zo nauwkeurig mogelijk is.

kwaliteit verhuizer

2. Krijg een grondige doorloop

Een schatter die een snelle doorloop uitvoert zonder te merken wat je van plan bent te verplaatsen, is niet goed. Een goede schatter zal vragen stellen over wat u van uw huidige huis naar uw volgende huis wilt meenemen. Zorg er dus voor dat u bereid bent om de schatter te vertellen welke items u niet in de truck wilt hebben – de items die u van plan bent weg te geven, te doneren aan een goed doel, te verkopen in een tuinverkoop of achter te laten voor de nieuwe eigenaren.

3. Betaal geen grote aanbetaling

Gerenommeerde verhuizers zullen geen contant geld of een grote aanbetaling eisen voordat ze verhuizen. U moet alleen betalen bij aflevering. Als u vooraf betaalt, heeft u geen controle over wanneer u uw bezittingen weer zult zien. Wanneer u betaalt, gebruikt u een creditcard om u te beschermen tegen mogelijke frauduleuze activiteiten.

4. Vermijd bedrijven te verplaatsen met een naamschakelaar

Sommige bedrijven vermijden dat ze door het Better Business Bureau worden beoordeeld door zaken te doen onder verschillende namen. Zorg ervoor dat het bedrijf een lokaal adres en informatie over vergunningen en verzekeringen heeft. Hun werknemers moeten de telefoon beantwoorden met de volledige naam van het bedrijf.

Kijk of er andere namen zijn waarmee het bedrijf ‘zaken doet’, evenals hun nationale en federale licentienummers. Zoek online om te zien of er klachten zijn over het bedrijf.

Krijg referenties

5. Krijg referenties over verhuizers

Als uw vrienden en familie geen aanbevelingen hebben, krijgt u een lijst met betrouwbare verhuizers van verenigingen zoals de American Moving and Storage Association en staatsverenigingen van verhuizers.

Vraag elke verhuizer met wie je spreekt om referenties. Vertel hen dat u een lijst wilt met drie klanten uit uw regio die in de afgelopen drie maanden zijn verhuisd. Bel die klanten en stel directe vragen over hun ervaringen.

6. Vermijd verpakkingskosten

Als u uw spullen zelf inpakt, is de verhuizer in het algemeen niet verantwoordelijk voor schade eraan. Als u uw verhuizer de verpakking laat doen, kunt u echter te hoge prijzen betalen voor dozen en verpakkingsmateriaal, om nog maar te zwijgen over tijd en arbeid. Als u besluit het pakket met verhuizers te hebben, vraag dan naar de ervaring van de verpakker. De meeste packers zijn voorzichtig, maar je wilt de kans vermijden om iemand die alles wat ze maar kan in een doos gooien, dicht te gooien met weinig aandacht voor breuk.

7. Pas op voor extra kosten

Woon je in een huis met twee verdiepingen of verhuis je naar een huis? Verhuizen naar of van een appartement op de 10e verdieping? Als dit het geval is, worden er waarschijnlijk extra kosten in rekening gebracht voor de verhuizers die trappen en liften moeten nemen. Heb je een smalle straat waar geen verhuiswagen in past? Verwacht een toeslag voor het overbrengen van uw bezittingen naar een kleinere vrachtwagen voor levering. Vraag uw verhuizer naar eventuele extra kosten die op uw situatie van toepassing kunnen zijn.